Despre noi

CIORCASEL COMPANY SRL. A fost infiintata in anul 2000 avand ca obiect de activitate productia de mobilier din lemn masiv. Firma noastra proiecteaza, executa si comercializeaza mobila personalizata la comanda si este axata pe productia de mese de living si mese restaurant in serie si la cererea clientilor.
Compania noastra are un personal calificat cu o bogata experienta in productia de mobila. Flexibilitatea productiei de mobila si dorinta de a satisface cerintele actuale ale pietei, sunt doar doua dintre obiectivele companiei noastre. Executam: mobila restaurant, mobila holuri, mobila sufragerii, mobila dormitoare, mobile birouri, mese, scaune.
Produsele noastre sunt competitive prin calitate si pret, atat pe piata interna, cat si pe piata externa. Intre timp cu ajutorul profesionismului de care am dat dovada am reusit sa ajungem cunoscuti la nivel national in productia de mobilier. Pentru orice informatie sau detaliu nu ezitati sa ne contactati .

Contacteaza-ne

Produse

Contacteaza-ne

Date de contact

Str. Spicului nr 47, Satu Mare, RO

004 0721-28 11 14

office@ciorcasel.com

Informatii

Confecționăm mese deosebite, adaptate spațiului dumneavoastră. De la stilul rustic al fermei la design-urile moderne și elegante, mesele noastre lucrate manual aduc eleganță și funcționalitate în orice încăpere.

Instagram
Newsletter